Yamaha Restio ISX-80

Yamaha Restio ISX-80

De Restio ISX-80 heeft compatibiliteit met streaming diensten zoals Spotify en de koppeling aan het Yamaha’s MusicCast systeem laten je op meer manieren van muziek genieten dan ooit tevoren.

Met veel aandacht voor materialen en vorm is de Restio een aanwinst voor het interieur. Zijn compacte vierkante vorm kan op een tafel geplaatst worden of aan de muur bevestigd worden. Het front paneel is gemaakt uit een enkele stalen plaat.

MusicCast is een nieuwe revolutie in netwerkaudio. Gebruik al uw MusicCast producten samen of apart, dat is helemaal aan u. Begin met een enkele soundbar, draadloze luidspreker of Hifi installatie en breidt uw MusicCast systeem in de loop der tijd uit. U bestuurt al uw apparaten onafhankelijk van elkaar door middel van een app. De app is ontworpen om intuïtief, snel en eenvoudig te gebruiken. Met MusicCast kunt u uw muziek op een gemakkelijke manier draadloos afspelen in elke kamer van uw woning. Ook heeft u de mogelijkheid om in elke kamer hetzelfde nummer af te spelen, of in iedere kamer een ander nummer.

Leverbaar in de kleuren: Wit of zwart

Dit bedrag is inclusief BTW
2-3 Dagen levertijd

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Advies op maat
Helpdesk 088 - 88 333 21

Beschrijving

Specificaties

Type Wireless Speaker
Afmetingen van het product (hxbxd ) 302x302x65mm
Vermogen handeling 2x 15 watt
Tuner FM
Stroom consumptie 20 watt
gewicht 3.3kg
Connectiviteit WIFI, DNLA, Airplay, Bluetooth
Kleuren Wit,Zwart, Paars