Terug naar het overzicht

Yamaha  gaat voor flexibiliteit in het multiroom segment. MusicCast apparaten streamen via Airplay, Bluetooth en zijn WiFi ondersteund, waardoor het mogelijk wordt om allerlei manieren muziek naar ze te streamen.

Vanaf je telefoon kan je makkelijk muziek afspelen via bluetooth of voor de Apple telefoons via airplay.  Maar voor de echte multiroom mogelijkheden gebruik je de MusicCast-app, deze app is  ontworpen om intuïtief, snel en eenvoudig te gebruiken en  laat je toe om muziekbronnen te kiezen en af te spelen in de kamer(s) waar je de muziek wilt horen.

Een slimmigheidje van Yamaha is dat de  MusicCast apparaten, hebben zowel een Bluetooth-ontvanger als –zender aan boord, zo kunnen bestaande Bluetooth speakers meteen in een MusicCast netwerk worden opgenomen. Zo behoudtde Bluetooth-speaker die je ooit aangeschaft had om toch zijn nut.

Yamaha onderscheid  zich van andere multiroom oplossingen  door het ondersteuning van hi-resaudio. MusicCast apparaten zullen in staat zijn om hi-res in PCM formaten, zoals FLAC in meerdere ruimtes af te spelen.

Bijzondere apparaten in het MusicCast assortiment zijn de Restio ISX-80. Deze designgerichte luidspreker heeft een ingebouwde digitale klok en tuner, ideaal voor in de slaapkamer

Ook de YSP-5600 soundbar is iets heel bijzonder, want dit is de eerste soundbar dat Yamaha’s Sound Projector-technologie combineert met Dolby Atmos.  de YSP-5600 bied dus een  ruimtelijke surround ervaring vanaf een enkele soundbar onder je tv.

Yamaha heeft een ruim assortiment MusicCast ondersteunde producten. Het audio systeem in je huis kan je blijven uitbreiden en muziek luisteren waar en wanneer je wilt en elke kamer.

De MusicCast producten van Yamaha kunt u vinden in onze virtuele shop.

 

Voor meer informatie hierover kunt u ons natuurlijk ook mailen of telefonisch contact met ons opnemen.

Terug naar het overzicht