Betalen met iDeal Verzenden met PostNL
Betalen met iDeal

Boxmore WKM Volvo

Boxmore WKM Volvo

Door alleen de bruine stekker uit de Quadlock stekker te halen worden alléén de luidsprekerkabels doorgelust. Hierdoor blijft de rest van de bekabeling origineel en hoeft er geen grote quadlock stekker achter de radio weggewerkt te worden.

Aan de kant van de versterker simpelweg de RCA stekkers in de versterker* steken en High Level input selecteren. Aan de luidsprekerkabels zijn Molex contacten bevestigd. Deze kunnen in één van de meegeleverde Molex behuizingen gestoken worden om zo een Plug & Play kabelboom te creëren voor één van de volgende Mosconi versterkers:

D2 100.4 DSP
D2 80.6 DSP

ONE 60.8 DSP
ONE 70.6
ONE 130.4 M
ONE 130.4 M DSP

Uiteraard kunnen de Molex contacten ook worden afgeknipt voor gebruik met versterkers zonder Molex aansluiting. De kabels zijn leverbaar als 2- en 4-kanaals variant in 3 lengtes:

125 cm
300 cm
500 cm

De luidsprekerkabel is 1,5 mm2 OFC koper met mantel in ISO kleuren. Er worden extra kabeleinden met Molex contact meegeleverd om eventuele extra kanalen aan te kunnen sluiten. Verder wordt standaard een handleiding meegeleverd met aansluitvoorbeelden in verschillende configuraties.

99,00 incl. btw

2-5 werkdagen levertijd


Categorieën: Car audio, Kabels

Beschrijving

  • Pasklare kabelboom
  • Kabels zijn leverbaar als 2- en 4- kanaals varianten
  • 3 lengtes beschikbaar (125, 300 en 500 cm)

Pagina's met vergelijkbare producten

Car audio, Kabels.