Excellent Sound

Welkom in de wereld van Excellent Sound, waar het creëren en reduceren van geluid ons doel is. Creëren: Ontdek hoe muziek en film tot leven kunnen komen. Excellent Sound opent de weg naar de ultieme geluid beleving; dit in combinatie met een perfecte vormgeving en weergaven die blijft inspireren. De producten die wij aanbieden in onze virtuele shop zijn allemaal van top kwaliteit en zijn geselecteerd op hun prestaties.

Reduceren: Daar waar het creëren van geluid wordt geoptimaliseerd ontstaat de zoektocht naar het tegengaan. Door jarenlange ervaringen in het tegengaan in een mobiele omgeving, vinden wij dat dit net zoveel aandacht verdiend als het creëren. Excellent Sound heeft de kennis en de materialen om uw ruimte in zowel een mobiele als een statische omgeving te reduceren tot het door u gewenste niveau.

Graag stel ik mijzelf even aan u voor.

Mijn naam is Arjan Lammers en ik ben mede eigenaar van Excellent Sound BV en een audio specialist met meer dan 15 jaar ervaring in het installeren en afstellen van geluidsystemen voor in de auto, huiskamer of bedrijfspand. Om u goed van dienst te kunnen zijn begeleid ik u graag bij u keuze.

Binnen het te besteden budget gaan wij dan ook op zoek naar uw ideale installatie voor in uw auto, huiskamer of bedrijfspand. Is er een keuze gemaakt dan kan de aangeschafte apparatuur op vakkundige wijze en akoestisch verantwoordt opgesteld en afgesteld worden zodat alles optimaal en veilig werkt. Installatie van apparatuur gebeurt dan ook altijd in overleg met u, zodat wij samen kunnen kijken naar u wenen en mogelijkheden.. Het plezier wat ik heb in mijn werk kunt u horen! Het is dan ook mijn lust en mijn leven.

Bedrijfsinformatie:

Bedrijfsnaam/Handelsnaam: Excellent Sound B.V.
Adres: Pakhuisweg 3A
Postcode en plaats: 6745 XA De Klomp (Ede gld)
Email: info@excellentsound.nl
Telefoonnummer: 088-88 33 321
KvK nummer: 59683147
BTW Identificatienummer: NL853603078B01
Bankrekening nummer: 6 3337 00
Banknaam: ING Bank
IBAN: NL88 INGB 0006 3337 00
BIC: INGBNL2A