Terug naar het overzicht

Lammers Akoestiek is gespecialiseerd in het creëren van een goede ruimte akoestiek voor werk en woon omgeving. Wij geven u graag adviezen over de storende factoren en oplossingen hiervoor in nagenoeg alle situaties en omgevingen.

Lammers Akoestiek

Lammers Akoestiek is gespecialiseerd in het creëren van een goede ruimte akoestiek voor werk en woon omgeving. Wij geven u graag adviezen over de storende factoren en oplossingen hiervoor in nagenoeg alle situaties en omgevingen.

Graag stel ik mij eerst aan u voor,

Mijn naam is Arjan Lammers en ik ben een specialist met meer dan 10 jaar ervaring in het creëren en installeren van geluidsinstallaties voor de in auto of huiskamer tevens mede eigenaar van Excellent Sound BV.

Door mijn passie voor het optimaliseren van geluidssystemen, ontstond de zoektocht naar het tegen gaan van geluid en controleren hiervan.

muziekweergave is dan ook onlosmakelijke verbonden met de akoestische omstandigheden.

Een goed geluid begint daarom met een goede ruimte. Een ruimte met gecontroleerde galm, reflecties en demping. Iedere ruimte is dan ook anders en het maakt niet uit wat voor een audio-installatie u heeft, de ruimte oefent invloed uit op het geluid dat uw luidspreker produceert.

Akoestiek en werkplek

Naast de akoestiek verbeteren in ruimtes waar muziek wordt beluisterd mag de werkplek ook niet ontbreken.
Bij het inrichten van kantoor en werk ruimtes wordt akoestiek vaak vergeten. Toch is akoestiek eigenlijk de belangrijkste eigenschap voor het hebben of creëren van een comfortabele, productieve en gezonde omgeving.
Akoestiek op werkplek is dus van een groot belang, zeker wanneer u last krijgt van Nagalm. Nagalm kan zonder de juiste oplossingen, een zeer storende factor zijn. Een ruimte kan hierdoor bijvoorbeeld kil aanvoelen.

Wist u dat!
Een slechte verstaanbaarheid door slechte akoestiek voor irritaties kan zorgen, hierdoor kunnen er onopgemerkt zelfs problemen in uw omgeving sluipen zoals concentratieverlies, vermoeidheid en zelfs stress.

Omdat akoestiek afhankelijk is van veel verschillende factoren, is het altijd maatwerk!
Lammers Akoestiek kan hiervoor geluidsmetingen (nagalm/STI of overdrachtsgeluid)en berekeningen uitvoeren en maatregelen voorschrijven die exact aansluiten op het gebruiksdoel van de ruimte. Om de akoestiek in deze ruimtes aan te passen aan het gebruik en haar gebruikers, houden wij daarom rekening met de hiervoor gestelde normeringen en richtlijnen o.a. het Bouwbesluit, ISO/ NEN normen, Arbo normen en NOC-NSF eisen.

Lammers Akoestiek biedt een complete dienstverlening, van akoestisch advies en geluidsmetingen tot het leveren en monteren van verschillende geluidsabsorberende materialen om de akoestiek op de werkplek te verbeteren.

Heeft uw werkomgeving last van vervelende galm of slecht spraakverstaanbaarheid of kent u bedrijven die hier problemen mee hebben?

Neemt u dan contact met ons op, dan kijken wij samen naar een oplossing die bij u past.

of neem een kijkje op de website van www.lammersakoestiek.nl

Terug naar het overzicht