Betalen met iDeal Verzenden met PostNL
Betalen met iDeal

Mosconi ONE 80.4

Mosconi ONE 80.4 is gemaakt in Italië en combineren klank, power en optimale OEM integratie. Zo zijn de versterkers erg compact en zijn ze voorzien van ingebouwde High Level Input, Optimizing card sloten en temperatuur geregelde ventilator.

High Level Input

U wilt uw audio installatie upgraden zonder uw originele radio te vervangen?  Dat kan! Gladen ONE series versterkers beschikken over een hoogwaardige High Level input functie met auto remote. Hiermee kunt de versterker simpelweg op de speakeruitgangen van de versterker aansluiten. Dankzij de auto remote functie schakelt de versterker tegelijk aan en uit met uw bestaande autoradio.

Bypass mogelijkheid

Met de Bypass functie is het mogelijk om de kanalen 1 & 2 door te verbinden met kanaal 3 & 4. Op deze manier kan men met één stereo input alle 4 de kanalen van een ingangssignaal voorzien.

Intelligent koelsysteem

Dankzij de temperatuur geregelde ventilator houden de ONE series versterkers te allen tijde het hoofd koel en bedrijfszeker. Hierdoor is het mogelijk de versterkers in compacte ruimtes te bouwen waar de koeling niet optimaal is.

Highpass/Lowpass filter

Het ingebouwde aktieve crossover is op alle kanalen schakelbaar als Highpass of Lowpass filter en is regelbaar tussen 20 en 225 Hz.

Bassremote aansluiting

In combinatie met de los verkrijgbare RTC Bassremote is het mogelijk om het volume van de subwoofer voorin de auto te regelen.

Made in Italy

Mosconi versterkers worden exclusief in Italië ontworpen en gefabriceerd. Van het schematisch ontwerp tot het bestukken van de printplaten wordt niets aan het toeval overgelaten om aan de allerhoogste kwaliteitseisen te kunnen voldoen.

419,00 incl. btw

2-5 werkdagen levertijd


Categorieën: Car audio, Versterker auto

Beschrijving

  • Interne zekering: 2 x 20 A
  • 4 x 80 Watt @ 4 Ohm
  • 4x 115 Watt @ 2 Ohm
  • 2x 230 Watt RMS @ 4 Ohm
  • Input sensitivity range: 0.2 – 16V
  • HP of LP filter range: 20 – 225 Hz 12 dB
  • Afmetingen: 190 x 200 x 50 mm

Pagina's met vergelijkbare producten

Car audio, Versterker auto.