Betalen met iDeal Verzenden met PostNL
Betalen met iDeal

Gladen SQX 165

it is de opvolger van de X–ION 165. Ten opzichte van zijn voorganger werden onder andere het crossover en de midwoofer sterk gewijzigd:

Zeropoint dustcap

Nomex spider

Langere 25 mm spreekspoel

Vergulde schroefterminals

Zeropoint dustcap
De nieuw vormgegeven dustcap zorgt voor een vlakker verloop van het frequentiespectrum van de midden en hoge tonen. Hierdoor klinkt de nieuwe SQX aangenamer en sluit de middentoner beter aan op de tweeter.

Nomex spider
De nieuwe nomex spider en de langere spreekspoel maken een grotere lineaire conus excursie mogelijk. Hierdoor zijn de SQX speakers zwaarder belastbaar en treed er minder vervorming op bij hoger volume.

Uitgebreid instelbaar crossover
Met het uitgebreid instelbare crossover kan onder andere de flanksteilheid, de Q-factor en het volume van de tweeter aangepast worden. Middels de bijgeleverde handleiding is het dan mogelijk om de speakerset optimaal af te stellen op de akoestiek van uw auto. Uiteraard wordt het filter geleverd met een goede basisinstelling.

Softdome tweeter
De 25 mm softdome tweeter speelt aangenaam en gedetailleerd en is bovendien erg hoog belastbaar. Voor de montage worden er diverse in- en opbouwhouders meegeleverd.

2 Ohm

Dankzij de 2 Ohm impedantie hebben deze GLADEN Systemen een hoger rendement. Bovendien levert uw versterker bij 2 Ohm meer vermogen wat de dynamiek van deze luidsprekers weer ten goede komt. Door deze lage impedantie en de hoge belastbaarheid van dit systeem is het gebruik van een versterker noodzakelijk.

290,00 incl. btw

2-5 werkdagen levertijd


Categorieën: Car audio, Autospeakers, Composet

Beschrijving

  • 2 x 120 Watt
  • 2 Ohm impedantie
  • 25 mm High performance tweeter
  • Inbouwdiepte: 69mm

Pagina's met vergelijkbare producten

Car audio, Autospeakers, Composet.