Betalen met iDeal Verzenden met PostNL
Betalen met iDeal

Gladen Boxmore BMW GT

Gladen Boxmore BMW GT

Beter Geluid
Hoogwaardige luidsprekers vormen de basis van onze upgrade systemen voor BMW. Niet alleen zijn ze kwalitatief beter dan de standaard luidsprekers, ze zijn ook hoger belastbaar. Onze woofer is, ondanks de perfecte pasvorm, 67% groter dan de standaard woofer van BMW. Hierdoor klinkt de bas voller, gecontroleerder en ook aanzienlijk harder als het moet.

Het ontbreken van een tweeter is de achilleshiel van het basis audio systeem van BMW. Alle GLADEN BOXMORE Sound Systemen worden daarom standaard geleverd met een hoogwaardige 25 mm softdome tweeter. Voor sprankelende, zijdezachte hoge tonen.

Meer Vermogen
Meer dynamiek, maximaal genieten. Dankzij de hoogwaardige versterker van 520 Watt blijft het geluid ook op hoger volume nog loepzuiver.

Perfect Fit
Onze luidsprekers passen perfect in de bestaande inbouwlocaties. Dankzij de Plug & Play kabelbomen hoeft er bovendien niet in de bekabeling geknipt te worden.

Compleet
Elk BOXMORE audio pakket is compleet met luidsprekers, versterker, kabelboom en dempingsmateriaal. Gemaakt voor uw BMW, dus resultaat gegarandeerd.

849,00 incl. btw

2-5 werkdagen levertijd


Categorieën: Car audio, Autospeakers, Composet

Beschrijving

  • Zes luidsprekers
  • Plug & Play kabelset
  • 520 Watt Versterker
  • Dempingsmateriaal

Pagina's met vergelijkbare producten

Car audio, Autospeakers, Composet.