Betalen met iDeal Verzenden met PostNL
Betalen met iDeal

Gladen Aero Space 165.3

Gladen Aero space 165.3

De C7 conus bestaat uit een sandwich van 7 verschillende materialen waaronder koolstofvezel, high performance polymeer en lichtgewicht lijmverbindingen. Het resultaat is een stijve, lichtgewicht conus die aanzienlijk betere dempende eigenschappen heeft dan vergelijkbare conus materialen

Computer optimized basket

Het frame voor de Aerospace luidsprekers werd geheel nieuw ontwikkeld met behulp van FEM analyse en technieken uit de lucht- en ruimtevaart. Zo beschikken deze frames over spijlen met een optimale aerodynamische vormgeving en een assymetrische plaatsing van de spijlen om de krachtverdeling te verbeteren.

Zeropoint

Zowel de dustcaps als de faseplugen van de Aerospace systemen zijn gevormd volgens het Zeropoint concept. Dankzij deze nieuwe techniek hebben de GLADEN luidsprekers een meer lineair afstraalgedrag.

Neodymium

Neodymium behoort tot de meest krachtige magnetische materialen en is vele malen sterker dan het goedkopere ferriet. Hierdoor kunnen luidsprekers met een enorm krachtige aandrijving worden ontwikkeld zonder dat de magneten te groot worden. Alle Aeropspace luidsprekers zijn dan ook voorzien van deze krachtige Neodymium magneten.

 

3 Ohm impedantie

Dankzij de 3 Ohm impedantie hebben deze GLADEN Systemen een hoger rendement. Bovendien levert uw versterker op 3 Ohm meer vermogen wat de dynamiek van deze luidsprekers weer ten goede komt.

Softdome tweeter

De Aerospace 165.3 beschikt over een compacte 20 mm softdome tweeter met gekoppeld volume. Hierdoor kan deze kleine tweeter over een breed frequentiespectrum optimaal weergeven.

1.950,00 incl. btw

2-5 werkdagen levertijd


Categorieën: Car audio, Autospeakers, Composet

Beschrijving

  • 3-way System
  • 2x 200/300 Watt
  • 20 mm tweeter
  • 80 mm middentoner met phase-plug
  • Impetantie: 3 Ohm
  • 165 mm Midbass speaker met dust-cap

Pagina's met vergelijkbare producten

Car audio, Autospeakers, Composet.