Lammers Akoestiek

Lammers Akoestiek is gespecialiseerd in het creëren van een goede ruimte akoestiek voor werk en woon omgeving. Wij geven u graag adviezen over de storende factoren en oplossingen hiervoor in nagenoeg alle situaties en omgevingen.

Yamaha MusicCast Multiroom audio

Yamaha MusicCast

Yamaha  gaat voor flexibiliteit in het multiroom segment. MusicCast apparaten streamen via Airplay, Bluetooth en zijn WiFi ondersteund, waardoor het mogelijk wordt om allerlei manieren muziek naar ze te streamen.

 Vanaf je telefoon kan je makkelijk muziek afspelen via bluetooth of voor de Apple telefoons via airplay.  Maar voor de echte multiroom mogelijkheden gebruik je de MusicCast-app, deze app is  ontworpen om intuïtief, snel en eenvoudig te gebruiken en  laat je toe om muziekbronnen te kiezen en af te spelen in de kamer(s) waar je de muziek wilt horen.

Een slimmigheidje van Yamaha is dat de  MusicCast apparaten, hebben zowel een Bluetooth-ontvanger als –zender aan boord, zo kunnen bestaande Bluetooth speakers meteen in een MusicCast netwerk worden opgenomen. Zo behoudtde Bluetooth-speaker die je ooit aangeschaft had om toch zijn nut.

Yamaha onderscheid  zich van andere multiroom oplossingen  door het ondersteuning van hi-resaudio. MusicCast apparaten zullen in staat zijn om hi-res in PCM formaten , zoals FLAC in meerdere ruimtes af te spelen.

Bijzondere apparaten in het MusicCast assortiment zijn de Restio ISX-80. Deze designgerichte luidspreker heeft een ingebouwde digitale klok en tuner, ideaal voor in de slaapkamer

Ook de YSP-5600 soundbar is iets heel bijzonder, want dit is de eerste soundbar dat Yamaha’s Sound Projector-technologie combineert met Dolby Atmos.  de YSP-5600 bied dus een  ruimtelijke surround ervaring vanaf een enkele soundbar onder je tv.

Yamaha heeft een ruim assortiment MusicCast ondersteunde producten. Het audio systeem in je huis kan je blijven uitbreiden en muziek luisteren waar en wanneer je wilt en elke kamer.

De MusicCast producten van Yamaha kunt u vinden in onze virtuele shop.

 

Voor meer informatie hierover kunt u ons natuurlijk ook mailen of telefonisch contact met ons opnemen.

Akoestiek en Geluid

Muziek en geluid is onze lust en ons leven.

Excellent sound levert een bijdrage om een comfortabele woon- en werkomgeving te creëren door middel van akoestiek. Dit doen wij door het leveren en te passen van kwaliteitsproducten voor jacht- en scheepsbouw, automotive, en ruimte -akoestiek.

Excellent Sound is vanaf heden geautoriseerd dealer van de Jamo Concert Series.

Excellent Sound is vanaf heden geautoriseerd dealer van de Jamo Concert Series.

Het esthetische design van Jamo 's Concert Series werd voorzien door de wereldberoemde industrieel ontwerper , Kieron Dunk.  In deze serie worden geavanceerde technologieën gecombineerd  met een  prachtige design wiens uitzonderlijke akoestiek alleen wordt overtroffen door hun schoonheid. 

Lammers Audio, brengt uw caraudio naar een hoger niveau

Lammers Audio, brengt uw caraudio naar een hoger niveau

Lammers Audio heeft jarenlange ervaring in het realiseren, installeren en afstellen van geluidsystemen voor in de auto. Door het actief deelnemen aan audio competities in binnen en buitenland zijn de grenzen verlegd en kennis verrijkt.


 

Geluidsreductie

Daar waar het creëren van geluid wordt geoptimaliseerd ontstaat de zoektocht naar het tegengaan. Door jarenlange ervaringen in het tegengaan in een mobiele omgeving, vinden wij dat dit net zoveel aandacht verdiend als het creëren.